Actie voor Australië! (17 t/m 23 januari)

Aanstaande vrijdag gaat mijn actie om geld op te halen voor Australië van start! De opbrengst gaat naar WIRES, het noodfonds voor planten en dieren.

Van 17 t/m 23 januari zal ik iedere dag 6 verschillende mini-kunstwerkjes verkopen (zie foto’s). De gehele opbrengst minus verzendkosten zal ik doneren aan WIRES. Wil je een kunstwerkje kopen, dan bepaal je zelf de prijs. Werkelijk iedere euro is meegenomen! Elke dag plaats ik 6 verschillende kunstwerkjes op social media. Wie het eerst op een kaartje reageert, mag het kopen. Wees er dus snel bij want elk kaartje is anders. Leuk om bijvoorbeeld in te lijsten in een mini-lijstje of om in je portemonnee te bewaren.

!Bonus!
Wanneer je een kunstwerkje koopt, krijg je deze sowieso thuisgestuurd. Maar het is ook nog eens een lot! Onder de kopers verloot ik namelijk een heuse shoot. De winnaar krijgt van mij een waardig portret van zijn of haar favoriete kamerplant / huisdier / stukje natuur naar keuze. Ik kom bij de gelukkige winnaar fotograferen en diegene krijgt een mooie print van het resultaat. 

Op 24 januari zal ik uit de kaartjes de winnaar van de shoot trekken. Daarna worden de kunstwerkjes verstuurd.

Social media links:
https://www.facebook.com/DagmarHaggenburgFotografie
https://www.instagram.com/dagmarhagg

Geen social media maar wel interesse om bij te dragen? Laat het mij even weten, dan verzinnen we daar wat op :)

unnamed.jpg
unnamed-2.jpg