Vruchtbare Grond

Wat was het een succes, de Open Expo Vruchtbare Grond in het Stedelijk Museum van Schiedam afgelopen week! Petje af voor de organisatie, die 136 kunstenaars hebben weten samen te brengen tot een mooi en energiek geheel. Alles kwam samen in vier zalen met een eigen sfeer: van de uitbundige stad naar de door mensenhanden gemaakte polder, naar de donkere en geborgen sfeer van het bos, om uit te komen bij het weidse uitzicht van het strand. Mijn werk “Vier inwoners van Schiedam” kreeg een prachtige plek in de polder. Waar ik me als West-Fries, opgegroeid met de poten in de klei, zelf overigens ook prima thuis voelde. De Vier inwoners van Schiedam hebben na de expositie een nieuw thuis gevonden. En wel in Schiedam! Morgen ga ik ze naar hun nieuwe eigenaren brengen. Ik ben blij dat ze bij hun roots kunnen blijven…

Ga het vooral allemaal digitaal bekijken, zeker als je er in het echt niet bij kon zijn! ->

Door de expositie lopen

_MG_9711-1.jpg