Uit deze peukenautomaat haal je geen peuken, maar kleine kunstwerkjes

Ja je leest het goed: kunst uit een sigarettenautomaat. Onlangs maakte ik werk speciaal voor Pakje Kunst. Deze kunstwerkjes zijn nu te trekken uit de automaat van het Wennekerpand te Schiedam (voor slechts twee munten van twee euro). Het leek me mooi om iets te doen met de omgeving van de automaat, zodat de gelukkige eigenaar van het pakje wellicht wat meer om zich heen gaat kijken. Wat er exact in zit ga ik natuurlijk niet vertellen want dat blijft een verrassing. Elk pakje is uniek. Er zitten overigens ook andere kunstenaars in de automaat dus het kan ook zijn dat je een beeldhouwwerk of schilderijtje krijgt. Mocht je per sé iets van mij willen moet je dus genoeg munten meenemen (en anders ook). Ik heb zelf al een aantal mini kunstwerkjes in mijn bezit van andere kunstenaars, het is echt verslavend! 

Klik hier om een artikel over Pakje Kunst in het Parool te lezen

pakjekunst.jpg