Nieuw: Seizoenspost

Ik heb een nieuw item toegevoegd aan mijn shop: Seizoenspost!
Met Seizoenspost wil ik jullie meenemen in mijn onderzoek naar natuur. Mijn bevindingen en observaties deel ik graag op een toegankelijke manier en het liefst niet alleen digitaal. Ik wil mijn werk de huiskamers in hebben, de schoorsteenmantel op, de brievenbussen in. En daarom dus Seizoenspost.

Het idee is simpel: op de dag dat een nieuw seizoen in gaat (21 juni, 21 september, 21 december en 21 maart) verstuur ik een mysterieus pakketje naar degenen die zich daarvoor hebben ingeschreven. Gedurende het jaar werk ik aan verschillende projecten, klein en groot. Wat er precies in het pakket zit blijft een verrassing. Verschillend van formaat, prints, een boekje. In ieder geval altijd iets anders en iets dat mooi is om te krijgen of aan iemand cadeau te doen. Iets voor nieuwsgierige mensen, mensen die van post houden, mensen die van fotografie houden op hun schoorsteenmantel. 

Wil je elk seizoen iets moois ontvangen? Je kunt je ook inschrijven voor een heel jaar. Stuur mij dan even een mailtje naar: dagmarhaggenburg@gmail.com

1 editie Seizoenspost: €12,50
1 volledig jaar Seizoenspost: €50,- (4 x €12,50) 

_MG_5028-1.jpg