News

Project Living Things

Het moment is daar: ik ben officieel gestart met een nieuw project! Een project waarin ik mijn zoektocht wat natuur precies is, helemaal kwijt kan. In het heel kort: Project Living Things is een onderzoek naar de levende wezens waarmee wij – de mensen – ons omringen. En vooral waarom. In mijn project richt ik me op 1 straat tegelijk, die ik tot op de bodem uitpluis. Om te beginnen met mijn eigen straat: de Bergse Dorpsstraat in Rotterdam. Verder ga ik er hier niet heel lang over zijn. Ga het volgen als je benieuwd bent naar het mysterie van pannenkoekplanten op geluidsboxen, bleke goudvissen en eenogige honden. 
Het project is nu te volgen via social media kanalen Facebook en Instagram, dus abonneer je vooral op deze dingen als je zo nu en dan boeiende verhalen en beelden voorbij wil zien komen.

Facebook:
https://www.facebook.com/projectlivingthings/

Instagram:
https://www.instagram.com/projectlivingthings/

Fragment:

"Deze gatenplant hebben we gekregen en verkeert in een permanente staat van halfdood. Geen van beide vinden we de plant mooi, maar we voelen ons verplicht om hem te blijven verzorgen. Ik heb veel halfdode / dode planten, omdat ik ze niet weg kan doen tot ik echt 100% zeker weet dat ze dood zijn. Anders voelt het toch een klein beetje als moord."

"Deze gatenplant hebben we gekregen en verkeert in een permanente staat van halfdood. Geen van beide vinden we de plant mooi, maar we voelen ons verplicht om hem te blijven verzorgen. Ik heb veel halfdode / dode planten, omdat ik ze niet weg kan doen tot ik echt 100% zeker weet dat ze dood zijn. Anders voelt het toch een klein beetje als moord."

Dagmar Haggenburg