Nieuwe website

Op een dag weet je het: je hebt een nieuwe website nodig. Deze september maakte ik een frisse start en ik miste ineens een platform om al mijn nieuwe ideeën kwijt te kunnen. In principe kon dat natuurlijk op mijn oude website, maar daar werd ik zelf verre van enthousiast van, al die oude meuk. Dus daarom ga ik helemaal in het nieuw: geen (gevoelsmatig) eeuwenoude projecten en bijzaken meer, slechts mijn natuuronderzoek. Omdat dat mijn kracht is en ik daar nu eenmaal het liefste mee bezig ben (niet onbelangrijk). 

Aardig wat kopjes koffie (en chocoladerepen) verder is de website nu online! Het platform voor mijn onderzoek is zo goed als af. Alleen ben ik nog bezig met maken van een blog. In augustus was ik in IJsland om in de wereld van het tuinieren onder barre omstandigheden te duiken. Mijn eerste artikel zal daar over gaan.

Ik ben erg benieuwd hoe de website ervaren wordt. Tips en opmerkingen zijn altijd welkom! 

(Ziehier wat mijn polaroid camera van de nieuwe website vindt)

(Ziehier wat mijn polaroid camera van de nieuwe website vindt)