News

Publicatie in zomereditie van tijdschrift De Tuin in Vier Seizoenen

Vorig jaar rond deze tijd was ik druk bezig met het voorbereiden van mijn reis naar IJsland. Nu ligt het resultaat in de winkels! Tekst + fotografie + concept door mij. Met grote dank aan de IJslanders Björk en Rannveig voor hun bijzondere verhalen.

Het blad is in de winkel te herkennen aan deze cover (geen beeld van mij):

Dagmar Haggenburg
IGPOTY

De definitieve uitslag van de International Garden Photographer of the Year (IGPOTY) is bekend. Ik heb de derde plek behaald in de Greening the City categorie! 
De komende tijd zullen er diverse exposities plaatsvinden in o.a. de Hortus Botanicus in Amsterdam, de Royal Botanic Gardens Kew in Londen en de Gibraltar Botanic Gardens. Per locatie wordt een selectie gemaakt uit de verschillende categorieën. Waar mijn werk precies te zien zal zijn, zal ik laten weten, maar de tentoonstellingen zijn sowieso het bezoeken waard want er zitten erg mooie beelden tussen!

http://www.igpoty.com/

Dagmar Haggenburg
Nieuwe website

Op een dag weet je het: je hebt een nieuwe website nodig. Deze september maakte ik een frisse start en ik miste ineens een platform om al mijn nieuwe ideeën kwijt te kunnen. In principe kon dat natuurlijk op mijn oude website, maar daar werd ik zelf verre van enthousiast van, al die oude meuk. Dus daarom ga ik helemaal in het nieuw: geen (gevoelsmatig) eeuwenoude projecten en bijzaken meer, slechts mijn natuuronderzoek. Omdat dat mijn kracht is en ik daar nu eenmaal het liefste mee bezig ben (niet onbelangrijk). 

Aardig wat kopjes koffie (en chocoladerepen) verder is de website nu online! Het platform voor mijn onderzoek is zo goed als af. Alleen ben ik nog bezig met maken van een blog. In augustus was ik in IJsland om in de wereld van het tuinieren onder barre omstandigheden te duiken. Mijn eerste artikel zal daar over gaan.

Ik ben erg benieuwd hoe de website ervaren wordt. Tips en opmerkingen zijn altijd welkom! 

 (Ziehier wat mijn polaroid camera van de nieuwe website vindt)

(Ziehier wat mijn polaroid camera van de nieuwe website vindt)

Dagmar Haggenburg