Bedrijfs Informatie:

Dagmar Haggenburg
Bergse dorpsstraat 140 b01
3054 GH Rotterdam

+31 (0)6 48547585
Dagmarhaggenburg@gmail.com

KvK: 61383104

Verkooppunten:

  • Atelier Åbne - Rodenrijselaan 41C, Rotterdam

 

 

Over mij:

Wat is natuur? Als ik mijn werk zou moeten samenvatten in één simpele zin zou het die vraag zijn. Mijn werk is een groot (fotografisch) onderzoek naar de natuur. Uit liefde voor de natuur, maar vooral ook uit verbazing. Bijvoorbeeld verbazing over hoe de mens dat natuurlijke steeds weer wil omvormen tot iets anders. Ik vraag mij af waarom de natuur eruit ziet zoals hij er nu uit ziet. Ik vraag mij heel veel dingen af en die vragen drijven mij steeds weer om op pad te gaan en te fotograferen, filmen en interviewen. 

Daarnaast werk ik in opdracht. Soms zijn dit opdrachten die een directe link met natuur hebben (zo werk ik bijvoorbeeld met veel plezier voor tuinarchitecten), soms hebben de onderwerpen meer zijdelings met deze fascinatie te maken. Ik kom het beste tot mijn recht als ik rustig kan observeren, in kan spelen op wat er voor mijn ogen gebeurt en vooral: een bijzonder verhaal kan vertellen.
Zoek je iemand om een grote groepsfoto te maken, een fotograaf cq entertainer op een evenement? Dan weet ik nog wel wat mensen. Zoek je echter iemand om de schoonheid van een natuurgebied in beeld te brengen, een inhoudelijk verhaal te vertellen in beeld, jouw tuin/paprika/boterhammetpindakaas op een speciale manier te fotograferen, of een sfeerimpressie te maken, dan zou ik het erg leuk vinden als je mij belt!

Ook voor vragen, opmerkingen, tips, ect. ben ik natuurlijk te bereiken.